U KONKURENCIJI DEVET KLAPA

Sve je spremno za 15. Maškarani klapski maraton u Opatiji. Kreće prodaja ulaznica, osigurajte svoju na vrijeme!

Sve je spremno za maškarani spektakl u Opatiji

“Maškarani klapski maraton”, jedno od najiščekivanijih karnevalskih događanja na Kvarneru, ove će godine zaživjeti svoje jubilano 15. izdanje i ne treba sumnjati da će opet dvorana biti ispunjena publikom, smijehom, zabavom i jedinstvenom atmosferom.

Kako napominje organizator, sve je spremno da 2. veljače s početkom u 20 sati, u Sportskoj dvorani Marino Cvetković u Opatiji, posvjedočimo još jednom sjajnom raspjevanom maškaranom izdanju ovog opatijskog karnevalskog branda.

Organizator Udruga “MKM” najavljuje nastup čak devet klapa koje će se natjecati za nagrade publike i ocjenjivačkog suda izvodeći poznate skladbe u novim aranžmanima i sa duhovitim verzijama tekstova koji se dotiču aktualnih tema koje nas okružuju. I ove godine će se klape natjecati i za tri novčane nagrade, a plasman će se odrediti zbrojem bodova prema glasanju publike i ocjenjivačkog suda. Koliko je manifestacija poznata i priznata govori podatak da ove godine čak pet klapa dolazi iz kolijevke klapske pjesme Dalmacije što je svakako potvrda da se popularnost ove manifestacije proširila izvan Kvarnera.

Ovu posebnu opatijsku večer otvorit će izvrsni Sakraboyski Band, a u revijalnom programu nastupit će sjajna, sve popularnija klapa Baladur. Evo i popisa klapa koje će nastupiti u natjecateljskom dijelu: Ženska klapa Hreljin, Muška klapa Kastav, Muška klapa Skalin Matulji, Muška klapa Mimoza Split, Ženska klapa Neverin Kaštel Lukšić, Klapa Žrnovnica, Klapa Sv. Jakov Jadranovo, Mješovita klapa Koštil Koručula te Klapa Podvorje Kaštel Sućurac. Voditeljski dvojac je onaj provjereni i nenadmašni – Mario Lipovšek Battifiaca i Dražen Turina Šajeta.

Prema svemu navedenom bit će to doista posebna večer, a ne treba sumnjati da će ulaznice za ovaj klapski spektakl biti itekako tražene. Početak prodaje ulaznica je srijeda, 10. siječnja u 8 sati, online putem sistema www.mojekarte.hr te na njihovim prodajnim mjestima Festival Opatija, Dallas Music Shop Rijeka, Foto Revija Rijeka, New Sound Matulji…. Cijena ulaznica je popularna i to 9 € za parter te 7 € za tribine. S obzirom na kapacitet dvorane, organizator poziva sve da svoje ulaznice nabave što prije.

Tko je ikad bio na “Maškaranom klapskom maratonu” zna da će biti veselo, šareno, raspjevano i zabavno. I zato valja nabaviti ulaznice na vrijeme.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari