ZA MALE I VELIKE

Sve je spremno za dva dočeka Nove godine na Ljetnoj pozornici u Opatiji!

U Opatiji se organizira doček Nove godine na više lokacija, od kojih čak dva na Ljetnoj: Dječji doček u podne i večernji doček uz popularne Grooverse

Na opatijskoj Ljetnoj pozornici Staru godinu prvo će ispratiti oni najmlađi. Zabava Dječjeg dočeka Nove godine počinje u 11 sati uz glazbu, ples, facepainting, kostimirane animatore i maskote, a točno u podne kiša balona i šarenih konfeta prekrit će Malu ljetnu pozornicu.

 

Za one malo starije tradicionalni doček Nove uz klizalište na Ljetnoj organiziran je od 22 sata gdje pravu veselicu garantiraju Grooversi, osmeročlani bend odlične brass sekcije i izvrsnih vokala koji će brojnim hitovima sa svjetskih i domaćih glazbenih ljestvica rasplesati sve prisutne i u dobrom raspoloženju uvesti nas u Novu godinu!

Za prisustvovanje programima dočeka potrebno je predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajuću potvrdu liječnika. Djeca su izuzeta od ove obveze.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari