ZA POMOĆ NAPUŠTENIM MAČKAMA

SVE ZA RIJEČKE MACE! U nedjelju u garaži trgovačkog centra na Škurinjama prikupljanje hrane i potrepština za mačke

Photo: Emica Elvedji/PIXSELL

Dario Šimašek pozvao je sve riječke “fiatoljupce”, ali i sve druge građane dobre volje, da se pridruže akciji

“Gospođi Danieli koja je osnovala Kitten Safe House u Rijeci i koja se grčevito bori da bi spasila stare, ozljeđene, napuštene i male mace s riječkih ulica i šire, potrebna je pomoć”, javio nam je Dario Šimašek, admin Facebook grupe Fiat club Hrvatska uz molbu za pomoć Riportala u promociji humanitarne akcije koja će se održati u nedjelju na Škurinjama.

Dario Šimašek pozvao je sve riječke “fiatoljupce”, ali i sve druge građane dobre volje, da se pridruže akciji.

“Ideja je da se odazovemo na jedno humanitarno prikupljanje namirnica – hrane, konzervi, grickalica, dekica, podmetača… svega onoga što može koristiti tim dragim macama. U prvom planu je ipak prikupljanje hrane za mačke, stoga vas sve pozivam da se odazovemo humanitarnoj akciji u nedjelju 8. studenog u 19 sati u garaži trgovačkoga centra Konzum na Škurinju. Donesimo tko što može za male i velike mace! Molim da se ne donose novčana sredstva – novac, tko želi donirati, može izvršiti direktnu uplatu na račun Kitten Safe House u Rijeci, mi ćemo se bazirati isključivo na prikupljanje hrane i potrepština za mace.”, poručio je Dario Šimašek uz molbu mačkoljupcima da se okupe u što većem broju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views