SVE ZBOG DVA GOSPODINA… Sinoć prometni kolaps na Trsatu, „dvojka“ nije mogla proći od automobila parkiranih – nasred ceste!?!

Ulica Slavka Krautzeka bila je sinoć trsatsko prometno „usko grlo“, sve zbog neodogovrnih vlasnika automobila koji su svoja vozila ostavili – doslovno – na cesti

Kako se vidi i na fotografijama našeg čitatelja, automobili su parkirani vjerojatno „na deset minuta“ kako bi se možda razgledao Advent na Gradini ili neka druga trsatska atrakcija, no sve se odužilo pa su automobili ostali parkirani doslovno „nasred ulice“ dulje vrijeme.

U međuvremenu je naišla i Autotrolejeva „dvojka“ koja prometuje na liniji gradskog prijevoza Srdoči-Trsat. Autobus nije mogao proći, stvorila se velika prometna gužva odnosno došlo je do potpunog kolapsa prometa.

Pozvani su i policija i pauk-služba, no prema tvrdnjama našega svjedoka niti jedni niti drugi nisu se pojavili u sljedećih četrdesetak minuta…

U međuvremenu su se vozači osobnih automobila nekako sami organizirali –  putevima malih, sporednih trsatskih uličica izbavili su se  iz zamke. No u međuvremenu je stigla i druga „dvojka“…

Do kada je cijeli taj prometni cirkus trajao nismo sigurni jer je nakraju i naš čitatelj izgubio strpljenje i otišao s prizorišta ovog prometnog cirkusa do kojeg je došlo zbog nevjerojatnog nemara, nebrige i bezobzirnosti vozača dvaju automobila koji su Ulicu Slavka Krautzeka pretvorili u svoje privatno parkiralište.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari