EVO KAKO JE BILO

Galerija | Svečano obilježen Dan Općine Viškovo

Svečanom sjednicom Općinskog vijeća Općine Viškovo koja je održana sinoć u restoranu Ronjgi obilježen je Dan Općine Viškovo.

U svom obraćanju predsjednik Općinskog vijeća Bojan Kurelić istaknuo je kako je Viškovo hrvatska općina po broju stanovnika koji se od 1991. godine gotovo utrostručio te dodao kako rast broja stanovnika nije pratilo sve što treba, komunalna i društvena infrastruktura, kao i mjesna samouprava.

Općinska načelnica Sanja Udović istaknula je kako ju zaista veseli podatak da je od gotovo 18 tisuća stanovnika koje ima Viškovo njih čak 3200 mlađe od 18 godina, te najveća najvažnije infrastrukturne i kapitalne projekte koji se provode ili su u pripremi.

Uz čestitke za Dan općine župan Zlatko Komadina rekao je kako mu je uvijek drago doći u Viškovo, općinu po mnogočemu prvu u Hrvatskoj. “Od 5 projekata koje su dosad odobreni Hrvatskoj, u Primorsko-goranskoj županiji su osnovna škola u Marinićima te škola u Rešetarima u Kastvu. Danas sam potpisao Ugovor o preprojektiranju obiju škola tako da dokumentaciju imamo spremnu”, rekao je župan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari