SVEUČILIŠTE ZA 3. DOB Od danas upisi u tečaj grafike i jesenji ciklus predavanja

Od 12. do 16. listopada traju upisi u jesenji ciklus predavanja projekta Sveučilište za 3. dob kojeg provodi Sveučilište u Rijeci u suradnji s gradovima Rijekom i Opatijom. Zainteresirani građani i građanke stariji od 55 godina sa završenom srednjom školom i više u ovom ciklusu mogu pohađati Tečaj grafike te predavanja Biotehnologija i istraživanje lijekova.

Tečaj grafike održavat će se od 20. listopada do 1. prosinca, utorkom od 17 do 19,30 sati, a predavanja na temu biotehnologije i istraživanja lijekova od 27. listopada do 26. studenog, utorkom i četvrtkom od 17 do 18,30 sati.

Kao uvod u jesenji ciklus predavanja u srijedu, 14. listopada u 17 sati na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci, prostorija 105, bit će održano besplatno predavanje na kojem će o antičkoj i ranosrednjovjekovnoj baštini Rijeke i Kvarnera govoriti Palma Karković Takalić, mag. archeol. s Odsjeka za povijest umjetnosti.

Prijave se primaju putem e-maila 3dob@uniri.hr ili telefona 051/584-861, a više informacija se može dobiti na mrežnim stranicama Sveučilišta u Rijeci (www.uniri.hr > Cjeloživotno obrazovanje > Sveučilište za 3. dob).
(S.R.L./GR)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari