SVEUČILIŠTE ZA 3. DOB

Sveučilište za 3. dob: U srijedu online edukativno predavanje o prevencijiji raka

U sklopu programa Sveučilište za 3. dob, a povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv raka, u srijedu, 4. veljače održat će se edukativno predavanje o programima prevencije raka.

Predavanje koje će se održati on line putem Zoom platforme s početkom u 17 sati održat će prof. dr. sc. Ingrid Belac-Lovasić, dr. med., predstojnica Klinike za radioterapiju i onkologiju KBC-a Rijeka i Katedre za onkologiju i radioterapiju Medicinskog fakulteta u Rijeci.

Svi zainteresirani predavanju mogu pristupiti putem poveznice (Meeting ID: 839 5311 1822; Passcode: 158023).

Sveučilište za 3. dob namijenjeno je građanima i građankama Primorsko-goranske županije iznad 55 godina sa završenom srednjom školom ili višim stupnjem obrazovanja.

Edukativni program u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, a uz potporu Grada Rijeke, nudi neformalni oblik obrazovanja koji osobama treće životne dobi omogućuje stjecanje novih spoznaja i povezivanje stečenoga znanja s osobnim životnim iskustvom.

VIDEO DANA:

Svi zainteresirani mogu pratiti novosti, preporuke i objave putem maila 3dob@uniri.hr, kao i na službenim mrežnim stranicama Sveučilišta za 3. dob.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari