INFORMATIKA I PČELARSTVO

‘Sveučilište za 3. dob’: U tijeku su upisi na zanimljiva proljetna predavanja na Kampusu na Trsatu, prijavite se!

Upisi u proljetni ciklus predavanja i radionica programa „Sveučilište za 3. dob“ otvoreni su do 7. travnja.

Zainteresirani polaznici mogu izabrati između dva ciklusa predavanja i jednog radioničkog programa:

Od 13. do 27. travnja održat će se ciklus predavanja iz informatike „Praktična informatika“ pod vodstvom Dejana Ljubobratovića, mag.educ.math.et.inf. s Fakulteta informatike i digitalnih tehnologija;

Ciklus predavanja iz pčelarstva „Uvod u pčelarstvo“ održat će se od 4. do 18. svibnja, a predavač će biti Tomislav Pavlešić, dipl.ing.erg. s Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci;

Radionice slikarstva održat će se od 12. travnja do 25. svibnja pod vodstvom asistenta Omara Lovića i Tonija Živkovića s Akademije primijenjene umjetnosti.

Predavanja i radionice će se održavati na Kampusu na Trsatu – predavanja iz informatike i pčelarstva utorkom i četvrtkom od 17 do 18:30 sati, a radionica slikarstva srijedom od 17 do 19:15 sati.

Zainteresirani za sudjelovanje u programu mogu se prijaviti putem e-maila 3dob@uniri.hr.

Sveučilište za 3. dob namijenjeno je građanima i građankama Primorsko-goranske županije iznad 55 godina sa završenom srednjom školom ili fakultetom. Edukativni programi u organizaciji Sveučilišta u Rijeci, a uz potporu Grada Rijeke, nude neformalni oblik obrazovanja koji osobama treće životne dobi omogućuje stjecanje novih spoznaja i povezivanje stečenoga znanja s osobnim životnim iskustvom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari