EVO DETALJI

Svi riječki prvašići imaju pravo na besplatan upis u Dječji odjel Stribor

Foto: Dječja kuća

S ciljem poticanja čitanja svi riječki prvašići u školskoj godini 2022./2023. imaju mogućnost bez troškova postati članovima Gradske knjižnice Rijeka.

Riječke prvašiće je prvoga dana škole dočekala upisnica u Gradsku knjižnicu Rijeka kojom mogu iskoristiti pravo besplatnog učlanjivanja.

Pravo upisa može se ostvariti isključivo u Dječjem odjelu Stribor u Dječjoj kući do 1. rujna 2023. godine, do kada u ovaj odjel treba donijeti ispunjenu upisnicu.

Učenike koji su već učlanjeni u Gradsku knjižnicu Rijeka treba informirati da će im članstvo biti produženo godinu dana od trenutka isteka, ali da također moraju donijeti ispunjenu upisnicu u Dječji odjel Stribor do navedenog termina (1. rujna 2023.) .

Iskaznicu u odjelima i ograncima Gradske knjižnice Rijeka može koristiti isključivo njen vlasnik odnosno član, u ovom slučaju učlanjeni prvašić.

Za sva dodatna pitanja vezano za upis u knjižnicu možete se obratiti Dječjem odjelu Stribor na telefon: 211 573 ili na mail stribor@gkri.hr 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari