SVI ZA MILU! Riječanka svojom pričom o djedu i unuku i lavini donacija razgalila Rijeku

“Taj čovjek, ta reakcija ljudi, potresli su do srži, čovjek jednostavno ne može zaustaviti suze…” prepričava ganuta Riječanka koja je svojom objavom na društvenoj mreži izazvala slične reakcije

Proteklih dana svi smo za Milu! Mala Riječanka ujedinila je staro i mlado, cijelu Hrvatsku i dijasporu, o teško bolesnoj djevojčici sve zna praktički cijeli svijet pa se o donacijama i drugim vrstama pomoći Mili i njezinoj obitelji govori i na drugim kontinentima – Australiji, Americi…

No jedna priča iz Rijeke posebno je ovih dana dodatno senzibilizirala riječku ali ne samo riječki javnost. U grupi Volim grad koji teče Riječanka Sanja Gauš objavila je pričicu iz riječkog trgovačkog centra što je izazvalo tisuće rekacija čitatelja.

Njezinu objavu prenosimo u cijelosti:

Danas sam bila u jednom trgovačkom centru, i naravno, i tamo se nalazi kutija za donaciju naše Mile. Ubacila sam novac (a nije bilo čovjeka koji nije učinio isto) i dok sam spremala novčanik, do kutije je došao i stariji čovjek držeći za ruku svog 4-5 godina starog unuka.

Izvadio je novčanik, malome je dao 50 kn da ubaci u kutiju a sam je ubacio 200 kn. Spremio novčanik, uzeo malog za ruku i napravio par koraka i onda stao.

Okrenuo se, vratio do kutije, izvadio još 200 kn i ubacio u kutiju, citiram tog predivnog čovjeka: “Ovoga će Uskrsa bit manja šunkica i malo skromniji stol, neka, preživjeli smo i gore, samo molim Boga da mi čuva ovo moje bogatstvo koje držim za ruku, i ono koje očekujemo za par mjeseci, čuvaj Bože i ovog Anđela kome treba naša pomoć i očuvaj svu djecu ovoga svijeta.”

Na trenutak je sve stalo (10-20 metara oko kutije) a onda…lavina ljudi oko kutije, svi su htjeli ubaciti još… Nešto neviđeno, i mene je taj čovjek, ta reakcija ljudi, potresla do srži, čovjek jednostavno ne može zaustaviti suze. Eto i sada dok pišem, suze same teku.

Jedna mala djevojčica ujedinila je našu malu Hrvatsku koja ima najveće ❤ na svijetu. Sretan ti put Mila i vrati nam se zdrava, nasmijana i puna života❤”, napisala je u svojoj objavi na društvenoj mreži Sanja Gauš.

Nemamo što dodati – pridružujemo se njezinim željama!

Povezani VIDEO: