KOLOVOZ 2023.

Svjetsko rukometno prvenstvo U-18 iduće godine i u Opatiji

Hrvatski rukometni savez domaćin je Svjetskog juniorskog rukometnog prvenstva U-18 koje će se održavati od 2. do 13. kolovoza 2023. godine. Planirani gradovi domaćini su Varaždin, Koprivnica i Rijeka. Na prvenstvu će gostovati 32 ekipe, od kojih će njih 16 biti smješteno u Rijeci.

Na radnom sastanku s gradonačelnikom Fernandom Kiriginom i direktorom Opatije 21 d.o.o. Igorom Štokom danas su bili direktor marketinga HRS-a Silvio Njirić i predsjednik Županijskog rukometnog saveza PGŽ Boris Konjuh. Tema razgovora bila je stavljanje Sportske dvorane Marino Cvetković na raspolaganje za utakmice Svjetskog prvenstva, prema želji HRS-a.

– Podržavamo prijedlog Hrvatskog rukometnog saveza i želja nam je da Opatija iduće godine bude domaćin najuspješnijim mladim rukometašima svijeta. Nakon što dobijemo sve uvjete HRS-a te dvoranu obiđe komisija IHF-a, vjerujem da će domaćinstvo biti i potvrđeno, rekao je gradonačelnik Fernando Kirigin.

VIDEO DANA:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari