EVO DETALJA

U Općini Matulji umirovljenici s mirovinom manjom od 2.500 kuna ili bez nje dobit će poklon bon uoči Uskrsa

Foto: Riportal

Općina Matulji će svim umirovljenicima s prebivalištem na području općine i mirovinom manjom od 2.500,00 kuna te svim osobama starijim od 65 godina bez mirovine, odnosno sa drugim prihodima koji ne prelaze 2.500,00 kn, osigurati prigodni poklon bon uoči Uskrsa u visini od 200,00 kn u supermarketu Plodine.

Prigodni poklon bon osigurati će se za sve umirovljenike koji su ostvarili pravo u prošloj godini povodom blagdana Božića, a prema evidenciji Općine Matulji. Za navedene umirovljenike izvršiti će se provjera prebivališta te nisu dužni podnositi zahtjev.

Umirovljenici kojima iznos mirovine ne prelazi 2.500,00 kuna a koji nisu u evidenciji Općine Matulji dužni su predati zahtjev te uz isti priložiti zadnji odrezak od mirovine. Sve osobe starije od 65. godina bez mirovine odnosno sa drugim prihodima koji ne prelaze 2.500,00 kuna i također nisu u evidenciji Općine Matulji dužni su predati zahtjev i priložiti potvrdu porezne uprave o visini dohotka za 2022. godinu.

VIDEO DANA:

Zahtjevi će se zaprimati od 28. ožujka do 08. travnja u pisarnici Općine Matulji u uredovno radno vrijeme. Zahtjev će biti dostupan i na mrežnim stranicama Općine Matulji te će se moći poslati na mail: opcina.matulji@matulji.hr

Podjela prigodnih poklon bonova uoči Uskrsa održat će se od 11. – 13. travnja na ulazu u Školsku sportsku dvoranu u Matuljima od 09 -11 sati i to prema abecednom redoslijedu prezimena.

Umirovljenici kojima prezime počinje slovima:

  • A-K poklon bon podižu u ponedjeljak, 11. travnja od 9-11 sati u dvorani,
  • L-R poklon bon podižu u utorak, 12. travnja od 9-11 sati u dvorani,
  • S-Ž poklon bon podižu u utorak, 12. travnja od 9-11 sati u dvorani.

Za sva pitanja korisnici se mogu informirati na broj telefona 401-468

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views