TKO ĆE BITI ZASTUPNICI IZ RIJEKE? „Rijeka je predugo bila grad velikih planova – vrijeme je da se ti planovi i realiziraju!

Grad Rijeka se mora u svom gospodarskom razvoju fokusirati na kulturni turizam i brendiranje tih vrijednosti. Šansa koja se otvara s Europskom prijestolnicom kulture 2020. godine je šansa koja se ne propušta…

„Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati je dodana vrijednost Narodne koalicije, a građani VIII. izborne jedinice će prepoznati razliku između stabilne budućnosti, budućnosti postupnog i ujednačenog razvoja Hrvatske i trenutne situacije“, istaknuli su na konferenciji za medije Nada Turina-Đurić i Andrej Poropat, kandidati na listi za Hrvatski sabor Narodne koalicije u VIII. izbornoj jedinici.

Konferencija je simbolično održana na Trsatskoj gradini, kako bi se prema riječima Nade Turine-Đurić poslala važna poruka gradu na Rječini.

„Grad Rijeka se mora u svom gospodarskom razvoju fokusirati na kulturni turizam i brendiranje tih vrijednosti. Šansa koja se otvara s Europskom prijestolnicom kulture 2020. godine je šansa koja se ne propušta i s kojom bi Rijeka trebala zakoračiti jednu ili dvije stepenice više u odnosu na sadašnje stanje“, istaknula je.

Turina_Đurić_Poropat

Uz Nadu Turinu-Đurić koja se na listi za Hrvatski sabor Narodne koalicije u VIII. izbornoj jedinici nalazi na 4. mjestu, građanima se predstavio i Andrej Poropat koji se na istoj listi nalazi na 9. mjestu.

„Rijeka je do sada bila grad velikih planova. Vrijeme je da se svi ti lijepi, veliki planovi i realiziraju, a tu upravo zastupnici iz Rijeke mogu odigrati ključnu ulogu“, rekao je Andrej Poropat te dodao da će sve svoje aktivnosti saborskog zastupnika usmjeriti na politiku za mlade i razvoj gospodarstva, jer je svoju političku karijeru započeo upravo u Mladima HNS-a i to kao poduzetnik.

„Kao poduzetnik susretao sam se s brojnim nelogičnostima i vrlo sporim zakonskim rješenjima, te brojnim financijskim nametima koji sprečavaju razvoj poduzetništva. Posebno je to slučaj kod mladih ljudi čije se odlične poduzetničke ideje guše u samim počecima“, pojasnio je.

„Ono što su građani ovoga grada i regije odavno shvatili jest to kako su suživot i kozmopolitizam garancija za sigurnost i napredak“, naglasili su kandidati HNS-a rekavši da ako želimo napredovati nema mjesta za bilo etničke, vjerske ili nacionalne podjele, jer se umjesto da idemo naprijed, na taj način cijelo vrijeme vraćamo unatrag.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari