PALJENJE RADIJATORA NA 3,2,1, SAD

TKO ŽELI, MOŽE SE GRIJATI! Predstavnici stanara mogu Energu uputiti zahtjev za uključenje

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Zbog najave dolaska kišnih i hladnih dana, TD Energo obavještava sve korisnike čije su zgrade priključene na toplinski sustav Energa da, ukoliko to žele, mogu početi s grijanjem već sada.

Svi toplinski sustavi u gradu Rijeci, kojima upravlja Energo, spremni su za početak sezone grijanja.

Sezona grijanja uobičajeno počinje kada tri uzastopna dana temperatura u gradu Rijeci padne ispod 12 Celzijevih stupnjeva u 21 sat, prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Međutim, s obzirom na kišu i vlagu u zraku osjećaj hladnoće često je veći nego što bi se dalo procijeniti prema vanjskim temperaturama zraka, stoga korisnici često žele ranije započeti sa grijanjem stanova ujutro i navečer.

Zahtjev za ranije uključenje Energu mogu uputiti isključivo ovlašteni predstavnici stanara. Zahtjevi pojedinačnih stanara ne mogu se uvažavati i njih će se uputiti da zahtjeve predaju svojem ovlaštenom predstavniku. Što se tiče zgrada s više ulaza, spojenih na istu podstanicu, one moraju imati natpolovičnu većinu ovlaštenih predstavnika za podnošenje zahtjeva.

Upute za ovlaštene predstavnike stanara, koje između ostalog sadrže opis postupka zahtjeva za početak ili završetak grijanja za pojedinu zgradu, mogu se naći na web stranicama Energa.

Za sve dodatne informacije građani se mogu obratiti Energu na besplatni telefon 0800 353 040.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari