FILM SLAVNOG REDATELJA

Traže se filmski statisti iz Rijeke i okolice! Statiranje će biti honorirano. Evo svih detalja!

Ilustracija: fotografija sa jednog prethodnog snimanja filma u Rijeci. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Produkcija i Casting agencija Serena Pro je objavila poziv na audiciju za talijanski film ,,Napoli – New York”. Traže statiste iz Rijeke i okolice

Za potrebe snimanja igranog filma Oscarom nagrađenog talijanskog redatelja Gabriele Salvatoresa o poslijeratnom Napulju i talijanskim migrantima u New Yorku, u potrazi su za većim brojem statista i statista sa zadatkom.

Sve zainteresirane, svih godišta i uzrasta, svih profila, rasa i etničkih skupina, pozivaju da se pridruže osobno na audiciji u Rijeci na adresi:

Transadria, ulica Riva Boduli 1, Rijeka, 18.4.2023. i 19.4.2023. od 10 do 20 sati.

Snimanje će se odvijati u lipnju i srpnju na području Rijeke i okolice.

Sudjelovanje na projektu je honorirano.

Radnja filma smještena je u kasne 1940-e, pa bi statisti trebali vizualno odgovarati tom periodu – prirodnije boje kose i bez većih vidljivih tetovaža. “Djeca su dobrodošla! Maloljetnici mlađi od 15 godina moraju biti u pratnji odrasle osobe (skrbnika).”, ističu.

U potrazi su i za statistima koji posjeduju zanatske vještine tradicionalnog tipa (kožari, postolari, stolari, krojači, pletenje košara, lončarstvo, pekari i slično).

Prethodno glumačko iskustvo nije potrebno, stoga žele ohrabriti svih da se prijave – “čak i ako će vam filmsko snimanje biti posve novo iskustvo”, poručuju.

Na audiciju potrebno je doći osobno, te ponijeti osobnu iskaznicu.

”Želite li i Vi biti dio ovog putovanja, od Napulja do krcatih ulica New Yorka, pridružite nam se u što većem broju! Radujemo se Vašem odazivu i vidimo se uskoro u Rijeci!” rekli su iz agencije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari