OD 23. DO 25. LIPNJA

Traže se retro hostese za RetrOpatiju! Želiš li biti dio ludog provoda, prijavi se na ovaj poziv

Photo:Goran Kovacic/PIXSELL

“Nakon dvogodišnje pandemijske stanke @RetrOpatija se vraća u velikom stilu, a za to će biti potrebna i vaša pomoć!”, objavila je Turistička zajednica Grada Opatije na društvenim mrežama

Najpopularnija opatijska manifestacija, nakon 2 godine pauze uzrokovane epidemiološkim mjerama, ovog će ljeta ponovo ispuniti grad dobrom glazbom, jedinstvenim modnim izričajem, otkačenim plesnim ritmom i odličnom atmosferom u kojoj će se zabavljati deseci tisuća posjetitelja.

Manifestacija će se održati od 23. do 25. lipnja, no kako bi sve proteklo u najbolje redu organizatorima je potrebna pomoć.

O”rganizatori su u potrazi za ljupkim hostesama koje će se pobrinuti da sve teče glatko – u plesnim ritmovima”, objavili su poziv zainteresiranima iz Turističke zajednice Grada Opatije na društvenim mrežama uz napomenu kako je vrijeme rada od 23. do 25. lipnja 2022.

? ???????: +385 (51) 271 710 I info@visitopatija.com.

“Podijelite objavu ili se javite – i postanite dio eventa za pamćenje!”, poručili su iz Turističke zajednice Grada Opatije.

I podsjećamo, lokali s posebnom ponudom, ludi „disco party“ pod zvijezdama na Ljetnoj pozornici, retro-sajam, stari automobili, vespe, izvrsna glazba i stotine izvođača, plesača, frizera, make-up artista i drugih sudionika jamče nezaboravan provod u Opatiji od 23. do 25. lipnja!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari