Trojke obitelji Kumburović dobile darove PGŽ iz ruku župana Komadine

Prvi put nakon 2012. godine u riječkom su rodilištu 27. listopada rođene trojke, Petra, Dora i Marko Kumburović

Majka Ana-Marija Kumburović rodila ih je u 35. tjednu trudnoće, a to joj je bila prva trudnoća. Suprug Goran, koji je pomorac, porod je dočekao u Kini. Marko, Petra i Dora na svijet su došli carskim rezom, a najstariji među njima je Marko. Samo minutu kasnije na svijet je došla Petra te potom Dora.

trojke3

U posljednjih osam godina u riječkom rodilištu rođeno je 11 trojki. Inače, od sveukupno 24.503 djece rođene u riječkom rodilištu u zadnjih osam godina, jedanaest ih je trojki, što znači da se u prosjeku javljaju jednom na 2228 poroda. Najviše ih je rođeno 2007. kada je u riječkoj bolnici svijet ugledalo čak petero trojki.

Primorsko-goranska županija tradicionalno daruje obitelji na području županije u kojima se rode trojke. Tako je Petru, Doru i Marka Kumburovića danas posjetio župan Zlatko Komadina.

Tom prigodom Župan uručuje prigodne darove mladim roditeljima i djeci. (pgž)

“Mi nastojimo uskočiti roditeljima kada se dogodi takav događaj da pomognemo u savladavanju financijskog šoka. Ovaj put poklonili smo hranilice. Želimo im da budu sretni i zdravi”, poručio je župan Komadina prilikom posjeta.

trojke2

foto: facebook Primorsko-goranska županija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari