LAMPIONI DOBRIH ŽELJA: Prvo puštanje „humanitarnih“ lampiona izazvalo veliku pažnju Riječana!

Foto: facebook Alan Linčić

Prvo puštanje svjetlećih lampiona u Rijeci pod nazivom “Lampioni dobrih želja” u cilju prikupljanja sredstava za Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ iz Lovrana izazvalo je nezapamćeno zanimanje Riječana, u tolikoj mjeri da su lampioni “razgrabljeni” i mnogi su sa žaljenjem morali konstantirati da za njih lampiona više – nema

Foto: facebook Marin Vlastelica
Foto: facebook Marin Vlastelica

Kao što se vidi na fotografijama Riječana koji su putem društvenih mreža podijelili svoje iskustvo ovog događaja, lukobran je bio ispunjen sudionicima i znatiželjnicima, a prizor u nebo nad Rijekom puštenih svijetlećih lampiona oduzimao je večeras dah mnogobrojnih promatrača. Na nekoliko minuta stvoren je prekrasan prizor nad Rijekom!

lampioni ema
Foto: Ena Baštrakaj

Prava je šteta što organizator nije odigurao veći broj lampiona, Dječji dom iz Lovrana mogao je prikupljenim dobrotvornim prilozima od njihove kupnje izgraditi depadansu!

Foto: facebook Dalibor Dukić
Foto: facebook Dalibor Dukić

Dobrovoljni sudionici ovog događaja donacijom 20 kuna (ili više po želji) prikupljali su donacije za Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ u Lovranu. Lampioni su se mogli nabaviti na ulazu u riječki lukobran.

Foto: Slađana Milotić Marinković
Foto: Slađana Milotić Marinković

Suradnici u akciji su: Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci, Udruga studenata biotehnologije UsbRi i Leo Klub Rijeka te primatelj donacije, Dječji dom „Ivana Brlić Mažuranić“ – Lovran.

Foto: facebook Hrvoje Saršon
Foto: facebook Hrvoje Saršon

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari