Troškovi za liječenje Riječanke Mile (2) popeli se na više od 2 milijuna dolara: Pomozite joj!

Za boravak male Riječanke Mile Rončević u bolnici potrebno je u nekoliko dana skupiti više od dva milijuna dolara, odnosno 13,5 milijuna kuna

Mala Riječanka Mila Rončević (2) teško je bolesna, a za nastavak liječenja mora otići u SAD. (OVDJE)

Dok su njezini roditelji prije dva dana napisali kako se troškovi liječenja procjenjuju na milijun dolara, danas su dobili informaciju da bolnica u SAD-u traži više od 2 milijuna dolara te ne pristaju na obročnu otplatu, iako je obitelj dosad uspjela skupiti novac za tri mjeseca boravka Mile u bolnici.

Za boravak Mile u bolnici potrebno je u nekoliko dana skupiti više od dva milijuna dolara, odnosno 13,5 milijuna kuna.

Status oca Mile Rončević od prije dva dana, dok još nisu znali konačan iznos, prenosimo u cijelosti:

Dragi rođaci i prijatelji,

ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR36 4133 0063 1100 0264 4 na ime Marin Rončević, opis plaćanja obavezno – ‘darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević’. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Unaprijed zahvaljujemo i molimo dijelite post dalje

P.S. za svaki trošak će biti vođena evidencija dostupna na uvid. Za Miline nalaze sa cjelovitom dijagnozom i planom liječenja javite se Martina First u inbox. Šogorica hvala“, navodi Milin otac na svom Facebook profilu.”

Foto: Marin Rončević/Facebook

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari