ISKORISTITE JOŠ PAR DANA

Trsatska gradina još je ovog vikenda osvijetljena s 12 kilometara lampica! Uživajte u čaroliji dok traje

Sedmo izdanje Adventa na Gradini do sada bilježi preko 55.000 posjetitelja iz cijele regije, uz značajan porast organiziranih dolazaka. Više od mjesec dana uživanja u čarobnim blagdanskim dekoracijama, jedinstvenom ambijentu te odličnoj gastro ponudi i raznovrsnom programu polako se primiče kraju.

Lampice svijetle do nedjelje, 7. siječnja pa će posjetitelji moći provesti još jedan blještavi vikend na Gradini. Iako vremenska prognoza nije naklonjena uživanju na otvorenom zbog čega će i izostati programski sadržaj, magična Trsatska gradina mami na šetnju stoljetnim kaštelom i pruža još jednu priliku za uživanje u gastro delicijama, unikatnim božićnim dekoracijama te pogledu na cijeli Riječki zaljev. Dvije velike svjetleće dekoracije – božićna kuglica i violina, visine preko 5 metara krase kaštel na vrhu grada, a u Miru junaka smješten je Coca Cola photo corner. U spilji se mogu pronaći ručno izrađene jaslice, dok će Rimska kula još će ovog vikenda biti ogrnuta plaštem sačinjenim od tisuća lampica.

Na Trsatskom je kaštelu ovog Adventa održano mnoštvo programa, a male i velike oduševio je Gradina Kids day koji se održao po prvi puta i privukao gotovo 5.000 posjetitelja. U posjeti je bio Djed Mraz, Baka Mraz, gostovali su brojni izvođači, a ono najvažnije – Advent na Gradini i ove je godine izmamio tisuće osmijeha i zimske dane ispunio vedrinom, veseljem i zabavom!

“Zahvaljujem Gradu Rijeci, TZ grada Rijeke i TZ Kvarnera na podršci projektu koji je iz godine u godinu motiv dolaska brojnim posjetiteljima iz cijele regije. Kao i svake godine, i ovog smo adventa proveli nekoliko akcija s humanitarnim predznakom, od čega nas je najviše veselilo postavljanje lampica na Dječju bolnicu Kantrida. Oduševljenje posjetitelja motivira nas da iduće izdanje Adventa na Gradini bude još raskošnije i sadržajnije te da Trsatski kaštel ponovno zablista uz nove originalne dekoracije.” – izjavio je Vedran Babić iz organizacije Adventa na Gradini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari