TRŽNICA BRAJDA: Danas “EKOutorak”, izaberite nešto iz bogatog asortimana ekoloških proizvoda

Foto: Riportal
U utorak, 18. lipnja 2019. godine održat će se “EKOutorak” na Tržnici Brajda u vremenu od 9 do 13 sati. Okupiti će se ekološki certificirani proizvođači s raznolikom ponudom domaćih ekoloških proizvoda.

Cilj pilot projekta „EKOutorak“ jest kontinuirano okupljati eko proizvođače i promovirati ekološku proizvodnju te omogućiti kupcima široki asortiman ekološki uzgojene hrane. Odabrani proizvođači i sudionici nastojati će ponuditi široku paletu zdravih, ukusnih i korisnih domaćih proizvoda vrhunske kvalitete.

Tvrtka RIJEKA plus d.o.o. za „EKOutorak“ upućuje poziv svim zainteresiranim proizvođačima koji imaju certifikate o ekološkoj proizvodnji da izlože svoje proizvode na Tržnici Brajda u sklopu projekta.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi simboličnih 20 kuna, a osigurano je besplatno cjelodnevno parkiranje za vozila izlagača uz prethodnu prijavu organizatoru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari