ODUŠEVIO UČENIKE

BAKAR: Profesor matematike i financijski vloger Toni Milun održao sjajnu radionicu o financijskoj pismenosti!

Zanimljivu, edukativnu i interaktivnu radionicu financijske pismenosti „Obogati se znanjem“ u Gradu Bakru održao je jedan od najpopularnijih profesora matematike i financijski vloger, Toni Milun.

Radionicu je u potpunosti financirao Grad Bakar, stoga je ista bila besplatna za polaznike. Vrijedno znanje i vještine usvojili su učenici 3. i 4. razreda Pomorske škole Bakar te učenici drugih srednjih škola i studenti.

Prof. Toni Milun je primjerima dobre prakse, zanimljivim podacima i metodama prenio polaznicima savjete, tehnike i vještine koje će im pomoći u promišljanju o financijama, postizanju stabilnije financijske situacije te boljeg životnog standarda.

Kako uštediti za željeni bicikl? Kako postići svoje ciljeve? Kako odrediti svoja znanja, vještine, talente? Kako trošiti pametnije i zarađivati više? Samo su neka od pitanja na koja su polaznici dobili odgovor.

Radionica je protekla u odličnoj atmosferi, a polaznici će istu zasigurno još dugo pamtiti jer se mnogima od njih konačno ostvarila želja – upoznati profesora uz kojeg godinama, putem malih ekrana, usvajaju znanja iz matematike.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari