NOVO GASTRO PONUDA

U centru Rijeke otvorena nova zalogajnica ‘Mr. Morrison’, evo što nude

Lokaciju ne možete zaobići – zalogajnica je smještena u Starom gradu, u neposrednoj blizini Kosog tornja, Crkve Uznesenja Bl. Djevice Marije i nekadašnjeg dućana Croatia Record

Novu ‘brzu’ gastronomsku ponudu u strogi centar Rijeke donosi restoran brze hrane Mr. Morrison. Iz ponude izdvajaju Gourmet Steaks, kobasice, Loaded Fries i deserte a radno vrijeme im je od ponedjeljak do petka od 10 do 23 sata te subotom od 15 do 23 sata.

Iz Mr. Morrisona ističu kako donose novu ponudu, ‘jedinstvenu u Rijeci’ uz uvijek nasmijano i uslužno osoblje.

Uz samu Crkvu Uznesenja Bl. Djevice Marije, u prolazu prema nekadašnjem Ctroatia Recordsku, smještena je i mala, simpatična terasa.

Što se tiče hrane koju nude, iz Mr. Morrison ističu kako imaju domaći pomfrit, meso iz vrhunskih domaćih mesnica, ‘tajanstevene domaće umake’ i ramstek mariniran 7 dana u ‘tajanstvenoj marinadi’.

Narudžbe primaju putem dostavnih službi Wolt i Glovo, a njihove delicije možete i sami naručiti i preuzeti uz svakodnevne popuste na brojeve telefona 051 858 800 odnosno 099 7646 585.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari