U Centru Zamet u listopadu spektakularan humanitarni koncert, evo dodatnih termina za prodaju karata

Foto: Ilustracija

Humanitarni koncert “I ti možeš uljepšati nečije snove” održat će se u četvrtak 24. listopada u Centru Zamet

Ulaznice za humanitarni koncert „I ti možeš uljepšati nečije snove“ u organizaciji Udruge za promicanje dobrobiti djece „Portić“ će se od subote 28. rujna 2019. godine moći kupiti u Turističkom informativnom centru – TIC (Korzo 14) u dodatnim terminima:

– radnim danom u jutarnjem terminu od 10.00 do 12.00 sati i u popodnevnom terminu od 16.30 do 18.30 te

– subotom od 10.00 do 12.00

Karte su također dostupne putem interneta u sustavu Rijeka Marketplace na: https://bit.ly/2kh5yun

Humanitarni koncert “I ti možeš uljepšati nečije snove” održat će se u četvrtak, 24. listopada 2019. u Centru Zamet u Rijeci. Veliki koncertni spektakl vrhunac je obilježavanja 10. rođendana programa “Pripovjedač/ica priča za laku noć – Tete i barbe pričalice”.

Na koncertu će nastupiti neka od najpoznatijih imena riječke i hrvatske glazbene scene (abecednim redom): Antonela Doko, Boris Štok, Damir Kedžo, Denis&Denis, En face, Iva Gortan, Jonathan, Klapa Kastav (m), Klapa Luka (ž), Koktelsi, Marko Tolja, Mateo Pilat, Mauro Staraj&LaBanda, Mia Dimšić, Mia Negovetić , Neno Belan & Fiumens, Opća Opasnost, The Frajle, The Siids, Whiteheads te Olja ‘ZZ band kao prateći bend.

Iz prikupljenih će se financijskih sredstava od prodaje ulaznica kupiti oprema za potrebe Zavoda za hematologiju, onkologiju i kliničku genetiku i Zavoda za neurologiju i dječju psihijatriju i Klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka– lokalitet Kantrida (primjerice kreveti za roditelje koji borave uz uzglavlje djece tijekom cijeloga dana, namještaj za dječje bolničke sobe i sl. predmeti kojima će se podignuti kvaliteta bolničkoga standarda za djecu i njihove roditelje).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari