NAJBITNIJE O CIJEPLJENJU

Danas se na Korzu održava akcija “Cjepko zna” u sklopu obilježavanja Svjetskog dana cijepljenja

U četvrtak, 29. travnja 2021. godine, u 14.00 sati, na štandu na Korzu (pored trgovine Zara), članovi Fakultetskog odbora svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci (FOSS MEDRI)  provodit će akciju „Cjepko zna  – najbitnije o cijepljenju“ koja se održava u sklopu obilježavanja Svjetskog tjedna cijepljenja.

Akcija se provodi s ciljem podizanja svijesti i informiranja građana o cijepljenju, a podršku će akciji dati gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel i zamjenik gradonačelnika Marko Filipović koji će se pridružiti studentima medicine na štandu na Korzu.

Projekt Fakultetskog odbora svih studenata Medicinskog fakulteta u Rijeci pod nazivom “Cjepko zna – najbitnije o cijepljenju” nastao je s ciljem edukacije šire javnosti, primarno roditelja, o vrlo aktualnoj temi cijepljenja  i koristi cjepiva kod djece.

Tijekom dvosatne akcije studenti medicine će građanima dijeliti promotivne letke i  promovirati  informativnu i edukativnu knjižicu o cijepljenju koju je FOSS MEDRI izradio u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo i dijelom riječkih  pedijatara.

NAJNOVIJE:

Iz Grada Rijeke je stigla obavijest da je spomenuta akcija „Cjepko zna – najbitnije o cijepljenju“ Fakultetskog odbora svih studenata Medicinskog fakulteta odgođena je zbog lošeg vremena. O sljedećem terminu održavanja bit ćete obaviješteni naknadno.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari