SPEKTAKULARNO NATJECANJE

Video | U Crikvenici održan Underdog Maraton, pobijedili su Željko Vučković i njegov pas Lili. Pogledajte video i dojmove!

Željko Vučković i njegov pas Lili pobjednici su 7. Underdog Maratona koji se održao u Crikvenici

“Jučer smo saznali i eto odvažili smo se na put iz Zagreba da malo probamo i eto posrećilo nam se i došli smo do pobjede. Lili je bila odlična. Ona je sve napravila, nisam ja ništa. Osjećaj je super, u trčanju sam bio malo skeptičan i s pravom. Bio sam negdje 10-ti, ali u plivanju, kad sam došao do plivanja, znao sam da je to lagano.”, rekao je Željko Vučković za Kanal Ri.

Ovaj neobičan ali veoma zanimljiv maraton osmišljen je 2017. godine. Svake godine okupi sve veći broj natjecatelja i posjetitelja, što domaćih, što stranih..

“Reakcije su fantastične. Svake godine imamo sve više prijavljenih, a broj moramo limitirati zbog tako širine rive i da sve bude fer i pošteno. Oni koji ne vole trčati ili nisu dobri plivači najčešće se okušaju u drugom djelu natjecanja a to je natjecanje u jedenju psećeg sladoleda i ispijanja psećeg piva”, rekla je organizatorica događaja Ruby Montanary Knez.

Među stranim natjecateljima našao se i pas Columbo sa vlasnikom Philipom iz Austrije koji godinama dolazi na ovu popularnu pseću plaž, donosi Kanal Ri.

Atmosferu i izjave pogledajte u videoprilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari