U VLASNIŠTVU KD EKO MURVICA

Video | U Crikvenicu stiglo novo ‘pauk’ vozilo. Može li uvesti reda u grad koji muku muči s nepropisnim parkiranjem?

Crikvenica muku muči s nepropisnim parkiranjem. To je posebice izraženo tijekom turističke sezone kada se broj ljudi u gradu poveća I do sedam puta. Više u video prilogu!

U Crikvenicu je stigao novi pauk. Po prvi put u vlasništvu komunalnog društva EkoMurvica. Trebalo bi se time stati na kraj nepropisnom parkiranju na crikveničkim ulicama.

“Potreba za ovim vozilom pojavljuje se već dulje vrijeme i do sada smo to rješavali tako da bismo tražili uslugu od naših dobavljača. Ove godine, uz pomoć Grada i naših dobavljača, uspjeli smo nabaviti vozilo za pomicanje i premještanje neispravno parkiranih vozila.”, rekao je Mario Jelčić, direktor KD Eko Murvica

U gradu su svjesni da na čitavom crikveničkom području nedostaje parkirnih mjesta.

“I to je ono na čemu moramo posebno još puno raditi. Ali bez obzira na to, problem nepropisnog parkiranja je velik jer zbog njega je ugorožen rad interventnih službi. Često ni hitna ni vatrogasci ne mogu intervenirati.”, istaknula je gradonačelnica Crikvenice Ivona Matošić Gašparović za Kanal Ri.

Više pogledajte u video prilogu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari