ULAGANJE GRADA

Galerija | U Dječje vrtiće Rijeka, More i Sušak stigao novi namještaj, pogledajte što će dočekati riječke mališane

Grad Rijeka nastavlja s ulaganjima u dječje vrtiće što je, uz ulaganja u osnovne škole, jedno od glavnih obilježja aktualne gradske politike, za Dječje vrtiće Rijeka, More i Sušak nabavljen je novi namještaj.

Nakon proširenja jasličkih kapaciteta, na čemu se posebno intenzivno radilo i prošle i pretprošle godine, početkom ove godine uloženo je više od 81.000,00 eura za nabavku novog namještaja za opremanje prostora Dječjih vrtića Rijeka, More i Sušak.

Prema potrebama pojedinih vrtića, navedenim sredstvima nabavljen je novi namještaj, ležaljke za spavanje, kompleti posteljina i popluna, mekani kutići, fotelje i trosjedi, stolice za odgojiteljice, igračke za djecu poput malih kuhinja, police, podloge za previjanje, namještaj potreban za opremanje prostora garderoba i sl.

Sve navedeno omogućuje da se prostori optimalnije urede i omoguće kvalitetnije uvjete rada odgojiteljima i djeci.

„Do sada smo velike napore uložili u povećanje broja mjesta u našim vrtićima, a ovim sredstvima nastavljamo s ulaganjima u naše vrtiće kako bi se nastavila podizati kvaliteta rada i kako bi naši najmlađi sugrađani, ali i odgojiteljice i odgojitelji, imali što bolje uvjete boravka i rada u vrtićima i kako bi odgojno-obrazovni program koji se provodi u svim našim vrtićima bio što kvalitetniji“, istaknula je zamjenica riječkog gradonačelnika Sandra Krpan.

Od ukupnog iznosa, za nabavku novog namještaja za Dječji vrtić Rijeka izdvojeno je 33.809,47 eura, za Dječji vrtić More 25.350,06 eura i za Dječji vrtić Sušak 22.828,32 eura.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari