RADOVI DO PROSINCA

U dvije riječke ulice počinju radovi na dogradnji vodoopskrbe

U srijedu 13. listopada započet će radovi na dogradnji ukupno 185 metara sustava javne vodoopskrbe u Ulici Avelina Turka od kućnog broja 4 do 20 i u Ulici Mirka Jengića od kućnog broja 1 do 3. Radovi će se izvoditi u fazama i njihov je završetak predviđen sredinom prosinca ove godine

Radovi će prvo započeti polaganjem 160 metara javnog vodovoda u Ulici Avelina Turka koja će se od kućnog broja 4 do 20 zatvoriti za promet te će se promet vozilima u smjeru čvora Diračje i Kastva privremeno odvijati obilaznim pravcima, regulirano prometnim znakovima.

VIDEO DANA:

Tijekom polaganja 25 metara vodovodnih cjevovoda u Ulici Mirka Jengića od kućnog broja 1 do 3, čiji se početak radova očekuje krajem studenog ove godine, promet vozilima privremeno će se odvijati jednim prometnim trakom. Naizmjenično propuštanje vozila slobodnim prometnim trakom bit će regulirano semaforima.

Radove izvodi MK Gradnja iz Viškova, a nadzor i poslove koordinatora II zaštite na radu House d.o.o. iz Rijeke. Ukupna vrijednost investicije iznosi 514.517,95 kn bez poreza na dodanu vrijednost.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari