ODLIČNA ATMOSFERA

Galerija | U Fužine Nova godina stigla u podne: Pogledajte kako se nazdravljalo, čestitalo i plesalo ‘u vlakiću’

I ove godine u Fužinama je Nova godina 2023. dočekana i proslavljena već u podne – uz puno radosti, pjesme i vatromet!

Popularan ispraćaj stare i Doček Nove godine u podne u Fužinama slavi se od početka milenija. S tradicijom dužom od 20 godina okupio je i ove godine više od tri tisuće posjetitelja iz zemlje i inozemstva. Raspoloženje i atmosfera su i ovoga puta bili sjajni – posjetitelji su nazdravljali pićem, čestitali bližnjima pa i plesali ‘u vlakiću’!

Program ispraćaja stare i dočeka Nove godine u podne u centru Fužina startao je još u 10 sati uz nastup poznatog riječkog benda Brevis. Potom su se Opatijski kukali tradicionalno okupali u hladnom jezeru Bajer i nazdravili s publikom.

Pogledajte video prilog Kanala Ri:

10 sekundi prije podne krenulo je razigrano i veselo odbrojavanje uz zvukove truba i glazbu. Scenografiju pozornice tijekom odbrojavanja krasili su vatreni scenski efekti. Bogatu ugostiteljsku ponudu upotpunili su i domaći proizvodi goranskih OPG-ova.

Za najmlađe se planira poseban Dječji doček koji će započeti 31. prosinca u 16 sati – odmah iza dočeka za velike, a održavat će se na poluotoku Čoka. Doček za najmlađe uveselit će cirkus show, šetnja na štulama, igre s balonima, interaktivne radionice i fire show.

Dakako, i ovaj dio programa pratit će glazbena podloga i ponuda domaćih ugostitelja. Između ostaloga, slatkim fritulicama i toplom čaju veselit će se najmlađi, a oni malo odrasliji i aromatičnom kuhanom vinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari