SUDJELOVALE 23 EKIPE

Galerija | U Ičićima održan 8. Memorijal kapetan Igor Žiganto – Zlatni pišmolj 2023.

Održano je 8. izdanje Memorijala kapetan Igor Žiganto – Zlatni pišmoj 2023. u organizaciji ŠRK „Ičići“, u spomen na jednog od osnivača kluba, pokojnog Igora Žiganta iz Ičića. Ove su godine sudjelovale 23 ekipe, odnosno 46 natjecatelja iz Primorsko-goranske i Istarske županije te Slovenije, a ribolov se odvijao tijekom pet sati iz usidrene brodice.

Nakon svega u lučici Ičići upriličeno je vaganje i svečani ručak, te su proglašeni pobjednici natjecanja. Najuspješnijima su nagrade dodijelili predsjednik ŠRK Ičići Luka Bučević i gradonačelnik Grada Opatije Fernando Kirigin, u prisustvu Zorana Žiganta, sina pok. Igora Žiganta. Svi sudionici dobili su majice, a najbolji pehare, medalje i poklon pakete.

Prvo mjesto osvojile su Ana Babić i Biserka Frolo iz SRD „Adria“ iz Labina, drugi su bili Josip Zrinšćak i Mario Adamo iz ŠRK „Ičići“, dok je treće mjesto pripalo Romeu Surianu i Ernestu Surianu iz RD „Brdo“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari