LOKALNI IZBORI

U izbornu utrku kreće i nezavisni Marinko Koljanin!

Na kraju svog nezavisnog vijećničkog mandata u Gradskom vijeću Grada Rijeke Marinko Koljanin prelomio – kreće samostalno u još jednu izbornu utrku

Kako je danas najavio, sutra, u petak, dopredsjednik HNK Orijent 1919 na Korzu će iznijeti sve detalje svoje kandidature koja će na neki način iznenaditi mnoge – naime, u riječkoj javnosti i medijima već se kalkuliralo s mogućom kandidaturom Marinka Koljanina – ali za gradonačelnika Rijeke. Međutim, Koljanin bi političku karijeru mogao nastaviti na – županijskoj razini!

– Mislim da je moje bavljenje politikom ove četiri godine imalo smisla, uspio sam ishodovati odluku temeljem koje se izdvojilo 2 milijuna kuna za KBC, naravno da je moje područje interesa bio sport. Moja je teza da se proračunski novac smije izdvajati samo za djecu, rekreaciju i infrastrukturu, temeljem toga na Aktualnom satu u srijedu postavio sam pitanje gradonačelniku Vojku Obersnelu hoće li nakon niza mojih pitanja Grad Rijeka i PGŽ zajedno nešto napraviti na infrastrukturi. Gradonačelnik mi je odgovorio da će ovoj tjedan potpisati ugovor o sanaciji igrališta Rober Komen, na što sam dometnuo da je to povijesni dogovor. Nadam se da će nakon lokalnih izbora suradnja između PGŽ i Grada Rijeke zaživjeti na dobrobit djece u našem gradu. Igrališta su postala derutna, kazao je Koljanin za Sportcom.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views