LIJEPA AKCIJA

U Kastvu danas prikupljeno 400 kg hrane za nezbrinute pse i mačke

U subotu 3. travnja u Kastvu je održana humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke

“Ova, četrnaesta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je izuzetno uspješna. Doniranih 400 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i 1100 kuna potvrda su da je Kastav grad velikog srca i plemenitih ljudi.”, poručili su iz stranke Reformisti Kastav koja je suorganizator akcije uz Društvo za zaštitu životinja Rijeka i Udrugu Mijau.

 

“Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u Azil za napuštene pse Društva za zaštitu životinja Rijeka. Hrana za mačke otišla je našim volonterkama i volonterima koji hrane kastavske mace. Donacija u novcu bit će uplaćena Društvu za zaštitu životinja Rijeka i Udruzi Mijau kojima će poslužiti za veterinarske troškove. Veliko hvala svima koji su se unatoč izazovnim i zahtjevnim okolnostima odazvali našoj akciji”, poručio je Dajan Delić, kandidat za gradonačelnika Kastva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari