U Kastvu prikupljeno pola tone hrane, dekice i novac za nezbrinute pse i mačke

U nedjelju 8. prosinca u Kastvu je održana humanitarna akcija prikupljanja pomoći za nezbrinute pse i mačke

“Ova, jubilarna deseta po redu akcija prikupljanja pomoći napuštenim psima i mačkama, bila je veoma uspješna. Prikupljenih 450 kilograma hrane, pregršt dekica, jastučića, vodilica i igrački kao i gotovo 900 kuna dokaz su velikog srca dobrih ljudi i neizmjerne ljubavi prema životinjama.”, kazao je Anže Butinar, tajnik gradske organizacije Reformista.

“Ovu smo akciju organizirali u suradnji sa „Društvom za zaštitu životinja Rijeka“ i „Udrugom Mijau“. Nakon akcije prikupljenu hranu i stvari odnijeli smo u azil za napuštene pse. Prikupljena hrana za mačke preko „Udruge Mijau“ poslana je napuštenim mačkama u 3. maju. Prikupljenim novčanim sredstvima kupit će se lovka za napuštene kastavke mačke. Zahvaljujemo se klubu 60+ iz Opatije koji već tradicionalno sudjeluju u našim akcijima, i svima ostalima koji su se odazvali na našu akciju. Onima koji to nisu bili u mogućnosti učiniti, poručujemo da će sljedeću priliku za to imati već na proljeće.”, kazao je Dajan Delić, član predsjedništva gradske organizacije Reformista.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari