ZA MLADE OD 14-18 GODINA

U Kostreni će se održati glazbeni kamp ‘PIG vol.2’; Prijave su otvorene!

Drugo izdanje glazbenog kampa “PIG” održat će se u Kostreni od 30. lipnja do 3. srpnja. Kamp je namijenjen mladima od 14 do 18 godina koji imaju predznanje sviranja instrumenta ili pjevanja, a imaju želju postati članom benda i iskusiti svjetla pozornice.

PIG vol.2 trajat će četiri dana, a mlade nade alternativne glazbene scene dobit će i priliku za javni nastup.  Ideja je, kao i prošle godine, da se kroz radionice oforme dva benda koja bi održala koncert u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni.

Za sudjelovanje na Glazbenom kampu PIG vol.2. prijaviti se možete putem obrasca do 20. svibnja: https://forms.gle/ambMjJvX2YHf6vj88

Na kampu će biti zastupljene radionice gitare, bas gitare, bubnjeva, klavijatura i pjevanja. Osim toga, polaznici će doznati korisne informacije i iskustva o osnivanju benda i ulogama te odnosima unutar benda, uštimavanju, tonskoj probi, jednostavnom slaganju opreme za nastup, ali i iskusiti prvi nastup.

Broj mjesta je ograničen te je obavezno sudjelovanje sva četiri dana. Sudjelovanje u kampu besplatno je za sve polaznike.

Prvih petnaest prijavljenih kontaktirat ćemo telefonski kako bismo obavili kratak motivacijski razgovor te upoznavanje s osobnim preferencijama u glazbi nakon čega će se sastaviti lista polaznika.

Kamp organiziraju Centar kulture Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji u suradnji s Udrugom Ri Rock. Kako nam je bilo prošle godine možete pogledati ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari