PO SIMBOLIČNOJ CIJENI

Za mještane Općine Matulji kreće fitness program na otvorenom!

Općina Matulji organizira program “Vježbom i prevencijom do zdravlja” koji obuhvaća fitness na otvorenom i preventivne zdravstvene preglede madeža za građane s prebivalištem na području Općine Matulji

Fitness programi započet će 1. lipnja 2022. godine, održavat će se dva puta tjedno tijekom lipnja i srpnja u vremenu od 20:00 do 21:00 sat u sljedećim terminima:

Matulji – Amfiteatar (utorak i četvrtak)

Rukavac – školsko igralište (ponedjeljak i srijeda)

Brešca – školsko igralište (srijeda i petak) 

Rupa – igralište Kaljuže (utorak i četvrtak)

VIDEO DANA:

Program provode trenerice Športsko-rekreacijskog kluba „Mali gym“ i „Absolute life“. Mjesečna upisnina za građane iznosi 50 kuna po lokaciji, dok preostali iznos sufinancira Općina Matulji.

Prijave za fitness na otvorenom zaprimaju od ponedjeljka, 16. svibnja do 26. svibnja putem online obrasca.

Preventivni zdravstveni pregled madeža provodit će se u Poliklinici Simonić uz sufinanciranje Općine Matulji u iznosu od 210,00 kuna, dok korisnici snose trošak od 70,00 kuna. 

Zahtjevi za pregled zaprimaju se  od ponedjeljka 16. svibnja do 20. svibnja putem online obrasca, a iznimno u pisarnici Općine.

Online obrasci za prijave biti će dostupni od ponedjeljka.

Više informacija na 051/401-472 ili na e-mail: drustvene.djelatnosti@matulji.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari