CIJENE - NEPROMIJENJENE

U Kostreni uskoro kreće naplata parkiranja. Od sutra u prodaji sezonske pretplate!

Komunalno društvo Kostrena obavještava korisnike kako će s 1. lipnja 2020. početi naplata parkiranja na parkiralištima u Kostreni

Prodaja sezonskih pretplata počinje u ponedjeljak 18. svibnja. Cijene usluga ostaju nepromijenjene u odnosu na 2019. godinu.

Parkiranje u trajanju od 2 sata iznosi 10 kuna odnosno 20 kuna za 4 sata te 120 kuna za 24 sata. Dnevna karta do kraja radnog vremena parkirališta iznosi 30 kuna dok sezonska pretplata za čitav period naplate od 1. 6. do 30. 9. iznosi 400 kuna.

Sezonska karta za mještane Kostrene je 100 kuna, a za povlaštene korisnike (osobe s invaliditetom i osobe sa statusom hrvatskih branitelja), 50 kuna.

Prilikom kupnje sezonske pretplate korisnik usluge dužan je dostaviti na uvid:
– prometnu dozvolu vozila
– osobnu iskaznicu vlasnika ili korisnika vozila

Mještani Kostrene sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važeće osobne iskaznice na kojoj je navedena adresa na području Kostrene.

Osobe s utvrđenim invaliditetom od min. 20% sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važećeg znaka pristupačnosti i/ili važećeg rješenja o invaliditetu od najmanje 20%.

Hrvatski branitelji s prebivalištem u Kostreni, sezonsku pretplatu po povlaštenim uvjetima mogu kupiti uz predočenje važeće osobne iskaznice na kojoj je navedena adresa na području Kostrene, važeće iskaznice hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata i/ili dokumenta kojim se može dokazati status hrvatskog branitelja (vojna iskaznica sa upisanim i ovjerenim sudjelovanjem u Domovinskom ratu, potvrda o priznatom statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata ili slično).

Uredovno vrijeme za prijem stranaka je od ponedjeljka do petka u periodu od 10 do 16 sati u službenim prostorijama KD KOSTRENA d.o.o. u Kostreni, na adresi Žuknica 1b (južni ulaz Školsko-sportske dvorane Kostrena ).

U radu sa strankama KD Kostrena primjenjuje slijedeće epidemiološke mjere:

– u prostorije KD KOSTRENA može ući maksimalno jedna osoba
– svakoj stranci će se kod ulaska izmjeriti tjelesna temperatura
– svaka stranka u kontaktu sa službenim osobama mora koristiti zaštitnu masku
– prilikom ulaska u zgradu i prostorije KD Kostrena potrebno je dezinficirati ruke
– stranke se neće primati izvan objavljenog radnog vremena za prijem stranaka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari