OD PONEDJELJKA 16 SVIBNJA

U Kostreni uskoro kreće prodaja sezonskih pretplata za parkirališta; Pogledajte cijene

Foto: Hrvoje SKočić/ Riportal

U ponedjeljak  16. svibnja 2022. kreće prodaja sezonskih pretplata za kostrenska parkirališta koja su tijekom sezone pod naplatom.

Sezonske pretplate važe za period od 1. lipnja do 30. rujna, a  mogu se kupiti u službenim prostorijama KD Kostrena na adresi Žuknica 1b, na istočnoj strani Sportske dvorane (ulaz do caffe bara Savanah), radnim danom od 9 do 15 sati. 

Od 6. lipnja sezonska pretplata moći će se kupiti i u naplatnoj kućici parkirališta iznad plaže Nova voda, svakim danom uključujući nedjelje i blagdane od 9 do 19 sati.

VIDEO DANA:

Cijene usluga ostaju nepromijenjene u odnosu na 2021. godinu.

Sezonska pretplata za period od 1. 6. do 30. 9. za nerezidente Kostrene iznosi 400 kuna, za mještane Kostrene iznosi 100 kuna dok je cijena za osobe s invaliditetom i hrvatske branitelje 50 kuna.

Sezonska pretplata podrazumijeva neograničeno parkiranje vozila s pretplatom na kostrenskim parkiralištima s naplatom u navedenom periodu. Prilikom kupnje sezonske pretplate potrebno je predočiti prometnu dozvolu vozila i osobnu iskaznicu vlasnika ili korisnika vozila.

Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i načinu kupnje povlaštenih sezonskih pretplata za mještane Kostrene, osobe s invaliditetom i hrvatske branitelje mogu se pronaći na mrežnim stranicama KD Kostrena ili zatražiti na broj  (051) 289 – 570.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari