DONOSIMO PROGRAM

U Kostreni zanimljiv program povodom Tjedna dobre dječje knjige i Noći knjige

Povodom manifestacija koja promiču knjigu i čitanje – Noć knjige i Tjedan dobre dječje knjige, Narodna knjižnica Kostrena i udruga Narodna čitaonica Kostrena organiziraju nekoliko zanimljivih programa.

Program:

  1. 4. – 23. 4. Izložba knjiga ilustratorice Danice Rusjan
  2. 4. u 19:00 sati; Autor u gostima; predavanje za roditelje na temu zdravlja djece autora Dalibora Petrinića Prehrana za zdravo odrastanje
  3. 4. u 18:30 sati; Kreativna radionica za djecu mlađeg uzrasta Radost proljeća; izrada proljetnog cvijeća i stanovnika zelenih livada (prijave: knjiznica@knjiznica-kostrena.hr ili na telefon 289-578).
  4. 4. edukativni posjet učenika Osnovne škole Kostrena knjižnici pod nazivom Upoznajemo e-knjigu
  5. 4. Slikovnica u gostima – Upoznajmo robote; posjet Dječjem vrtiću Zlatna ribica i čitanje slikovnice “Roboti”, autora Kašmira Huseinovića i ilustratorice Ivette Korbut.
  6. 4. Romanca o tri ljubavi, kazališna predstava Max teatra iz Zaprešića nastala prema djelu Antuna Šoljana. Jedna od najpoetičnijih hrvatskih drama, žanrovski određena kao sentimentalna farsa, smještena je u vrijeme križarskih ratova što odmah otkriva i njezine komične namjere i potencijale. U predstavi igraju glumci Matilda Sorić, Marina Kostelac, Adam Skendžić i Pero Juričić.

Predstava se održava u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20:00 sati, a ulaz na predstavu je slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari