HRVATSKA JE 'NAJ'

U Matuljima darovali 10-tisućitog gosta, obitelj Willema Vunderinka radovala se torti

Willem Vunderink je 10-tisućiti gost na području općine Matulji

Sa svojom obitelji odsjeo je u kući za odmor privatnih iznajmljivača Maje i Gordana Pošćića u Bregima. Iz TZ Općine Matulji goste su iznenadili poklonima – najviše su se veselili torti koju su svi zajedno razrezali i kušali te iskoristili za kratak razgovor.

Willem ističe da su prvi puta u Hrvatskoj, da su oduševljeni kućom, pogledom, morem… a najviše im se sviđaju ljudi, hrana i okruženje. Cijela obitelj koristi sve blagodati kuće za odmor od bazena, klavira, potpune tišine i savršenog pogleda na cijeli Kvarnerski zaljev. Već i prije nagrade odlučili su se vratiti u Hrvatsku, a sada su u to 100% sigurni.

Svečanosti u Matuljima jučer nije nedostajalo pa su iz predstavnici TZ posjetili i obradovali Tuulu i Karija Salminena iz Finske koji već 45 godina dolaze kod obitelji Matetić u Mučiće.

Mali znak pažnje puno im znači i vesele se svakom dolasku i susretu s Maricom jer, kako sami kažu, njima je ovdje drugi dom.

Njihov svaki dolazak znači i 30 sati vožnje automobilom i brodom a sve kako bi svoj godišnji odmor proveli u Hrvatskoj koju su u ovih 45 godina prilično istražili.

Poželjeli su im ugodan boravak i puno zdravlja te da zajedno u njihovom drugom domu proslave 50. dolazak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari