U NEDJELJU NOĆ MODE I LJEPOTE: Opatija spremna za izbor Miss Primorsko-goranske županije!

Finale Izbora Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske održat će se u nedjelju 10. travnja u hotelu Royal u Opatiji s početkom u 20 sati

miss pgž

Večer glamura i ljepote kakva i priliči Opatiji bajnoj, dvorani Royal Hall te finalisticama Izbora Miss Primorsko-goranske županije za Miss Hrvatske potpisuju renomirani modni brendovi koji predstavljaju najnovije kolekcije za proljeće-ljeto 2016. a dolaze nam iz vodećih riječkih modnih tvrtki:

– AMEC Rijekatekstil predstavlja se s modnim izlascima i brandovima: Max Mara, Max&Co, Marella & Weekend Max Mara

– Anais moda predstavlja se s najnovijim kolekcijom Cavalli Class & Just Cavalli

– Sally Atelier na čelu s Džanom Ravlić predstavlja se sa svečanim haljinama u kojima će djevojke dočekati čin proglašenja

miss pgž pozivnica

U ostalim izlascima djevojke nose poznate sportske brandove iz Hervis Sports, torbe Petite Jolie modnog brenda te nakit jedne od najstarije i najpoznatije opatijske Zlatarne Glasnović.

U programu finala izbora za Miss Primorsko-goranske županije imat ćemo priliku pogledati dvije plesne točke profesionalnog plesnog para iz „Klara Jet Set“.

Deset finalistica natjecat će se za titulu Miss PGŽ 2016. i sjajnu krunu, a posebnost izbora koji slavi ljepotu ali i kvalitetnu osobnost je i odabir Miss dobrog srca, Miss društvenosti te Miss šarma koju bira medijski partner projekta Novi List.

Djevojke koje ćemo gledati u finalnoj večeri su: Ana Svetić, Antonia Gržinčić, Barbara Tomac, Bianka Levicki, Karolina Katava, Klara Tomažin, Kristina Monjac, Margareta Žunić, Martina Rimac i Nina Jelenković.

Sve aktivnosti i pripreme finalistica možete pratiti i putem službene Facebook stranice MISS PGŽ 2016.

6d533792-1905-4166-a102-6b02b517e62a

Članovi žirija za Miss Primorsko-goranske županije 2016.:

1. Iva Loparić Kontek –direktorica castinga i regionalnih izbora MISS Hrvatske
2. Ivo Dujmić – gradonačelnik Grada Opatije
3. Ivanka Pavičić – vlasnica AMEC Rijekatekstila
4. Zoran Žgaljardić – ravnatelj Centra za estetsku kirurgiju „Žgaljardić“
5. Snježana Dragović – vlasnica Anais mode
6. Džana Ravlić – vlasnica Sally ateliera
7. Kristina Božić – vlasnica Estetskog centra Krinea
8. Ana Mikulec – vlasnica Studija Anais
9. Ana Furlan, marketing, Novi list
10. Philip Kleva, model, glumac

Uz podršku grada Opatije, TZ grada Opatije i Milenij hotela Opatija će zaživjeti u duhu glamura, mode, sjaja, mladosti, ljepote i šarma!

Vlasnice licence za regionalni izbor Miss Primorsko-goranske županije 2016. i organizatorice Marija Mažar i Ivana Grabar ovim putem zahvaljuju sponzorima koji su prepoznali projekt i rado se odazvali: PSC Primorje, Avianet24, estetski centar Krinea, tiskara Sušak, T shirt &cap shop Opatija, Galija & restoran Molo, cvjetarna Gea, studio Feel good, Womanary, Multimedia Sky, Luxury Queen, dboki, Studio Anais & IB Beauty.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari