ULAZ JE SLOBODAN

U nedjelju otvaranje 16. Ljeta na Gradini uz 2000 svijeća i plesni performans Udruge Ri DANCE 

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Otvaranje 16. izdanja Ljeta na Gradini održat će se 27. lipnja uz plamenove 2000 svijeća i plesni performans Udruge Ri DANCE “Velik kao dijete”

U prekrasnom ambijentu Trsatske gradine i parka koji ju okružuje, posjetitelji će svjedočiti početku ljetne čarolije koja će trajati sve do početka rujna.

Tradicionalna ljetna manifestacija ponovno će s vrha grada odaslati dobre vibracije, a posjetiteljima ljetne večeri uljepšati glazbenim, scenskim, plesnim i konceptualnim manifestacijama.

Kao i proteklih 7 godina u suradnji s PC Grupom – renomiranim proizvođačem svijeća, na otvaranju Ljeta bit će postavljeno čak 2000 svijeća, a njihova svjetlost obasjat će svaki kutak kaštela i Nugentovog parka. U ljeto ćemo zakoračiti u magičnoj atmosferi svojstvenoj stoljetnoj dami – Trsatskoj gradini, koju će obasjati svjetlost svijeća i ispuniti vedrina plesnih koraka. 

Svijetu sivila plesna udruga Ri DANCE i ove je godine odlučila dodati malo boje.

“Prostor Trsatske gradine i Nugentovog parka postat će mjesto susreta naizgled dva nespojiva, ali u suštini bliska svijeta – svijeta odraslih i svijeta djece. Uz pomoć vrijednih i neumornih Čuvara sreće, vrtlog tamnih, stezajućih niti svakodnevice ponovno će postati šareni vrtuljak. Zajedno ćemo se podsjetiti kako ugrijati hladne sjene i biti krotitelji vlastitih strahova, kako žonglirati radosnim mislima i zajahati oblak na putu za Ljubav. Porušimo granice, dopustimo si sanjariti i dokažimo sebi da nemoguće zaista može postati moguće. Vratimo se djetetu koje u nama živi, ono je samo jednu uspomenu daleko. (P)ostanimo radosni, iskreni, čisti i puni ljubavi. (P)ostanimo veliki kao – dijete.”, poručuju organizatori.

Ulaz je za sve posjetitelje slobodan, a početak je zakazan za 21.30 sati.  

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views