SRAMOTNO!

Riječka humanitarka ogorčena: Oštetili auto kupljen onkološkoj bolesnici donacijama dobrih ljudi!

Foto: Facebook/J.V.

Danas je u poznatoj riječkoj grupi Pomozimo – riječka građanska inicijativa osvanula objava Riječanke koja se, ogorčena iskustvom, ovim putem odlučila obratiti vandalima na Marinićima.

Naime, netko je noćas, kako sama kaže, pilom otpilio katalizator s automobila. Da stvar bude još žalosnija, vozačica je onkološki pacijent, a automobil je dobila zahvaljujući donacijama koje su sakupili dobri ljudi.

Njenu objavu prenosimo u cjelosti:

”Ekipi koja je noćas na Marinićima doslovno otpilila pilom katalizator sa ovog Pola i koji će, pretpostavljamo, prodati poručujemo sljedeće:
Ukrao si dio sa auta koji su dobri ljudi ove grupe kupili donacijama onkološkoj bolesnici. To joj je prvi vlastiti auto u životu. To je auto kojim ona ide doktoru, jer eto, noge je baš ne služe. Taj prokleti rak ostavio je posljedice. To je auto kojim ona ne ide okolo po kavama, jer nema za kavu, jer nema za benzin…. Možda bi postupio drugačije da si ovo znao. Možda ti savjest proradi…. Ja želim i vjerujem da hoće.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari