POVOLJNA CIJENA

U Opatiji brzi testovi za turiste gotovi za 15 minuta! Cijena – izuzetno povoljna!

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

U opatijskoj ispostavi Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije svi turisti mogu, prije povratka u matičnu zemlju, napraviti brzi antigenski test na SARS-CoV-2 virus i to po povoljnoj cijeni od 40 kn, a rezultati su gotovi unutar 15 minuta, izvijestili su iz Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije.

Dodaju kako ulažu sustavne napore kako bi u pandemijskim uvjetima boravak turista učinio što ugodnijim, a omogućavanjem brzog i povoljnog antigenskog testiranja u Opatijskoj ispostavi NZZJZ PGŽ uvelike će se olakšati boravak turista na liburnijskom području.

VIDEO DANA:

Pravo na testiranje po navedenoj cijeni imaju svi turisti koji koriste voucher ili potvrdu iz sustava e-visitor o ostvarenom noćenju, kojim mogu dokazati da su u komercijalnom smještajnom objektu boravili najmanje 3 noći.

Testiranja se obavljaju na adresi Ulica Ive Kaline, kod objekta iznad hotela Belvedere, a sve informacije moguće je dobiti na 051/718-067.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari