OPATIJA JE SPREMNA

Video | U Opatiji će za Uskrs raditi 25 hotela, očekuje se oko 5000 gostiju

Domaćim je gostima već tradicionalno Opatija omiljena turistička destinacija pa će oni uz Austrijance, Slovence, Mađare i Talijane za ovaj Uskrs biti najbrojniji.

Uskrs tradicionalno dovodi brojne goste u Opatiju, ove godine tijekom uskršnjeg vikenda očekujemo oko 5000 gostiju bit će otvoreno 25 hotela koji su organizirali razne prigodne programe za svoje goste, a Opatija je već sada prigodno dekorirana, rekla je Emma Superina iz TZ grada Opatije.

Opatijska turistička zajednica za svoje je goste od 29. ožujka do 1. travnja pripremila prigodni program. Goste očekuju brojni glazbeni nastupi te nordijsko hodanje povijesnim stazama.

Na Uskršnji ponedjeljak na Slatini će se održati izložba oldtimera, facepainting za djecu druženje sa uskršnjim zekom i opatijskom damom kao i kreativno animacijski program za djecu u parku Angiolina, rekla je Superina.

Na razini cijele Hrvatske ovog će Uskrs hoteli biti jako dobro popunjeni, piše Kanal Ri.

Prema najavama hotelijera negdje 60% kapaciteta u hrvatskim hotelima će biti na raspolaganju našim gostima svi su za sada dobro popunjeni i ono što mi očekujemo da ćemo za vrijeme uskršnjih blagdana imati veći val i domaćih i stranih turista, stranih prije svega iz zemalja u okruženju, kazao je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari