U Opatiji hitni radovi na otklanjaju neispravnog rada semafora

Foto: Ilustracija

Riječ je o čestom ulasku u fazu narančastog treperavog svjetla i prekratkog ili predugog trajanja pomoćne zelene strelice

Zbog učestalih upita građana vezano uz neispravan rad semafora na dvije lokacije državne ceste D66 u Opatiji i to na križanju Nove ceste te Varljenske ceste i Ulice Matka Laginje (u blizini Spara) i na križanju Nove ceste i Ulice Ivana Poščića (vaga tj peza na Tošini), Grad Opatija se obratio Policijskoj postaji Opatija te Hrvatskim cestama i zatražio poduzimanje mjera na otklanjanju neispravnog rada semafora.

Konkretno, riječ je o čestom ulasku u fazu narančastog treperavog svjetla i prekratkog ili predugog trajanja pomoćne zelene strelice.

Isto tako, Grad je upozorio na to da je asfalt na cesti na Tošini sklizak, zbog čega dolazi do proklizavanja vozila pa bi zbog sigurnosti taj asfalt trebalo što prije sanirati.

Hrvatske ceste odgovorile su da su uočili navedene probleme sa semaforima te da su radovi na saniranju problema u tijeku po žurnom postupku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari