POVODOM DANA ŽENA: Za vozačice tjedan dana besplatne kontrole vozila u Autoklubu Rijeka

Autoklub Rijeka povodom Dana žena, u razdoblju od 8. do 15. 3., daruje svim zaintereisiranim vozačicama besplatnu kontrolu vozila u servisu Autokluba Rijeka na adresi Preluk 6

Pozivaju se sve zainteresirane vozačice da na telefon 051/621-824 dogovore svoj termin te iskoriste priliku i naprave kontrolni pregled vozila. Stručno osoblje servisa obavit će besplatni kontrolni pregled vozila, upoznati vozačice sa stanjem vozila te upozoriti na eventualne nedostatke.

Autoklub Rijeka je udruga vozača i vlasnika vozila na motorni pogon, uglavnom stanovnika Primorsko-goranske županije kojoj povjerenje godišnje daje više od 18.000 članova.

Kroz razne projekte i akcije kao što su Sigurno u prometu, Žmigavac, Dani tehničke ispravnosti i mnoge druge igra važnu ulogu u razvoju sigurnosti i prometne kulture na području Primorsko goranske županije, a ovo je još jedan načina na koji žele doprinjeti boljitku naše zajednice.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views