TOČNO U PODNE

U Opatiji Kukali otvorili kupališnu sezonu 2022.; Gradonačelnik Kirigin uputio novogodišnju čestitku

Tradicionalna novogodišnja čestitka gradonačelnika i 18. otvaranje kupališne sezone 2022. točno u podne obilježili su prekrasan, sunčan, prvi dan nove 2022. godine u Opatiji

Svim okupljenim Opatijcima i gostima sve najbolje u 2022. godini zaželio je opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin, a novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima Kraljice Jadrana uputili su i Opatijski kukali te njihovi gosti iz Italije, Slovenije i Austrije, na svoj već poznat način, službenim otvorenjem sezone kupanja te zdravicom novoj godini iz morskih valova.

– Bila je ovo još jedna jako izazovna godina za sve nas, no kukali su otporni na sve nedaće i nastavljaju promicati zdravi duh i važnost fizičke aktivnosti, sada već i izvan naše Opatije, kazao je kukal Mario Sušanj i izrazio vjeru da će ova godina donijeti bolje dane.

Prije samog kupanja prigodnu je pojesmu o kukalima pročitala njihova ovogodišnja kuma, čakavska pjesnikinja Marina Česen, a potom su kukali u moru zaplesali uz himnu Opatijskih kukala u izvedbi Marija Battifiace i Betty Jurković.

Za dobru atmosferu, uz voditelja Bornu Šmera, pobrinuli su se i popularni Trio Asi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari