NEOBIČNI PRIZORI

A gdje je Rijeka?! ‘Grad koji teče’ jutros potpuno prekrila magla; Pogledajte te nesvakidašnje prizore

01.12.2021., stadion Maksimir, Zagreb - Utakmica cetvrtfinala hrvatskog nogometnog kupa, GNK Dinamo - HNK Rijeka. Lindon Selahi, Bruno Petkovic, Jorge Obregon Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Danas ujutro mogli smo vidjeti neobične prizore u ‘gradu koji teče’ – Rijeka je s viših lokacija bila gotovo nevidljiva oku promatrača, grad je zavila gusta magla!

Magla je stigla s mora. ‘Morska magla inače je karakteristična za (rano) proljeće, kada se kopno uslijed djelovanja sve jačeg sunčevog zračenja brzo ugrije, nerijetko i do 22-23 °C, a more ostane hladno.’, pojašnjavaju stručnjaci Istrameta.

Foto: Diana Dida Janjetić

Magla je bila toliko gusta da su se u dijelovima grada vidjeli tek vrhovi nebodera. Mnogi građani zasuli su društvene mreže fotografijama nesvakidašnjeg prizora.

Foto: Alen Čičić

Od svega će i ostati samo fotografije, jer se već s podizanjem jutarnjeg sunca magla razišla a Rijeka dobila svoje prepoznatljivo lice.

Kakvo nas vrijeme očekuje idućih dana možete pročitati OVDJE. (D.J.)

Foto: Morena Bačelić
Kozala (Foto: Tea Latinčić)
Foto: Tamara
Foto: Martina Lipošćak
Foto: Mirjana Trošelj

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari