POBOLJŠANJE SURADNJE

U Opatiji održan 5. Kongres Udruge neurokirurga jugoistočne Europe

U Kongresnom centru 4 opatijska cvijeta održava se 5. međunarodni kongres neurokirurga jugoistočne Europe u organizaciji Udruge neurokirurga jugoistočne Europe koja je osnovana je 2012. godine upravo u Opatiji s ciljem poboljšanja suradnje i izmjene znanja i iskustva među neurokirurzima te olakšanja razmjene mladih neurokirurga i specijalizanata među zemljama u regiji.

Udruzi su se pridružili neurokirurzi iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Cipra, Crne Gore, Grčke, Hrvatske, Kosova, Mađarske, Makedonije, Rumunjske, Srbije, Slovenije i Turske.

Opatijski trodnevni kongres okupio je renomirane stručnjake iz Europe i SAD-a koji će predstaviti 150 radova i raspravljati o najnovijim dostignućima u području neurokirurgije i interventne neuroradiologije.

– Vjerujem da će zaključci koje ćete donijeti na kongresu dodatno unaprijediti vaš izuzetno zahtjevan rad, naglasio je gradonačelnik Fernando Kirigin na otvaranju kongresa, zaželjevši sudionicima uspješan rad i ugodan boravak u Opatiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari